Dorpsondersteuners

Heeft u of iemand in uw omgeving hulp bij het huishouden nodig? Dan kunt u een gesprek aanvragen met de dorpsondersteuner. Dit is een beroepskracht die werkt in dienst van het dorp, gefaciliteerd door SBWIP. De dorpsondersteuner komt bij u thuis. Samen met de dorpsondersteuner stelt u vast of u in aanmerking komt voor professionele ondersteuning. Bij dit gesprek kan altijd iemand aanwezig zijn om mee te luisteren en u te helpen (familie, mantelzorger of een ouderenadviseur). Het streven is om uw aanmeldingsverzoek binnen drie weken af te ronden. De diensten van de dorpsondersteuner zijn kosteloos. Voor de hulp bij het huishouden betaalt u een eigen bijdrage. Wat u moet betalen, hangt af van uw inkomen. Het maximale bedrag is ca. € 19,00 per maand.

Mia Ewalts

Mia Ewalts

Mijn naam is Mia Ewalts, getrouwd met Wim en wij hebben een volwassen dochter, die samenwoont met haar vriend. Sinds september 2019 werk ik met veel plezier als dorpsondersteuner in Panningen, mijn collega is Monique Linskens. Zelf heb ik ruim 40 jaar veel kennis en ervaring mogen opdoen, in diverse functies binnen zorg en welzijn. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Begeleidster, Coördinator, Consulent vrijwilligers en mantelzorgers, Projectleider sport en bewegen. Al deze ervaring neem ik mee in mijn functie van dorpsondersteuner.

Telefoonnummer van Mia 06 216 136 35 en e-mailadres dorpsondersteunerpanningen@kkpm.nl

Monique Linskens

Mijn naam is Monique Linskens.

Met veel enthousiasme ben ik gestart als dorpsondersteuner om u te helpen bij uw zorgvragen.
Vanaf december 2023 dorpsondersteuner van Panningen samen met mijn collega Mia Ewalts. Ik woon in Velden, maar ik ben al sinds 1995 werkzaam in de gemeente Peel en Maas. Ik heb 25 jaar gewerkt als ambulant woonbegeleidster. Hier heb ik veel ervaring op gedaan in zorg. Momenteel ben ik ook werkzaam op een arbeidsmatige dagbesteding, Bakkerij op de Beek in Panningen van Dichterbij. Bij velen wel bekend in Panningen.
Ik heb 3 volwassen kinderen die allen al op eigen benen staan.

Telefoonnummer van Monique 06 27 133 598 en e-mailadres dorpsondersteunerpanningen@kkpm.nl